Almedalen Bonusavsnitt

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Det är med blandade känslor jag lämnar Almedalen.

Ena sidan –  Det är en politisk scen som inte är tillgänglig för alla. Det är dyrt, svårt att komma till Gotland och vanliga människor är inte representerade. Till skillnad från t.ex. Järvaveckan så saknas den breda publiken, besökarna, folket, väljarna.

Andra sidan – det gav mig möjlighet att träffa politiker och makthavare och jag fick chansen att berätta om podden och mitt ”uppdrag”. Många som är på plats är där för att de brinner för något, vill förändra och förbättra, precis som jag.

Jag passade på att ställa frågor till några av de människor jag mötte. Lyssna t.ex. på Omar som är en fd politisk fånge från Syrien vad han tycker är bäst med Sverige eller på en av mina tidigare gäster som inte har något svar på samma fråga. Och slutligen hör vilken minister som lovar att gästa Podden Resan hit till hösten?

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *